Menica Vastgoed bv.
Voorstraat 55
2685 EJ Poeldijk
 
t 017 423 57 32
f 017 423 57 32
m 06 26 68 29 47
e info@menica.nl

Wat is MenicaWonen?

Wonen met iets extra's
MenicaWonen is een bijzonder woonarrangement voor specifieke doelgroepen. Menica Vastgoed bv wilt met MenicaWonen een zelfregulerende woongemeenschap creëren in woongebouwen waar bewoners samen wonen en er voor elkaar zijn.

Menica Vastgoed bv biedt hiervoor woonruimte in een woongebouw waarin privéruimten zijn gerealiseerd. Het gebruik van de woonkeuken de douche en toilet is gemeenschappelijk, evenals dat van het terras, de tuin en de fietsenberging.

"Met altijd iemand om je heen"
De gemeenschappelijke voorzieningen bevorderen de woonsfeer in het woongebouw. De bewoners koken samen, maken er een praatje of nuttigen de maaltijd. In het woongebouw is er ook gelegenheid om de was te doen.

De privéruimte kunnen naar eigen smaak ingericht worden en is voldoende ruimte qua woonoppervlak. Daarnaast kunnen bewoners in hun eigen woonruimte gebruik maken van het internet.
  
Met elkaar wonen en er voor elkaar zijn
MenicaWonen stimuleert het ontstaan en op peil houden van een bepaald groepsgevoel. De vertrouwenspersoon van Menica Vastgoed komt in actie als men onderling niet uitkomt of als er maatschappelijke problemen zijn.

Menica Vastgoed bv realiseert dit woonconcept in nauwe samenwerking met gemeenten, bouwondernemers, woningcorporaties, beleggers, zorginstellingen en particuliere initiatiefnemers in de regio's Haaglanden en Rijnmond.


Menica Wonen: een doorstart met zelfstandig wonen in het vooruitzicht.

Kamers beschikbaar

Regelmatig hebben wij enige kamers beschikbaars voor nieuwe huurders.
Meer info? Bel: 0174-235732